Tungeskraber

30.00 kr.

Få frisk ånde og sund mund i et snuptag med OraSweet tungeskraber.

Bakterier på overfladen af tungen er hovedårsagen til dårlig ånde. Helt op til 90 % af alle tilfælde af dårlig ånde er forårsaget af bakterier, der ikke er fjernet ved tandbørstning, tandrensning og gurgling. Resultatet er usund mundhygiejne, sløve smagsløg og dårlig ånde – hvis altså bakterierne får lov til at gro. Med OraSweets unikke patenterede skrabekant kan du effektivt, hurtigt og nemt fjerne de skadelige bakterier.

Tungeskraberen er let at bruge: Stik tungen ud og skrab den med blide fremadgående bevægelser. Tungeskraberen er designet til, at arbejde glat og behageligt mod konturerne i tungen.

Farve :
Ryd valg
Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: , ,

Beskrivelse

Ren mund og frisk ånde i et snuptag

Få frisk ånde og sund mund i et snuptag med OraSweet tungeskraber

OraSweet tungeskraber er for dig, der ønsker den bedste mundhygiejne. Sammen med tandbørsten giver tungeskraberen en sund og ren mund. Og det har du brug for…

Under et mikroskop ligner din tunge nemlig mest af alt et beskidt plystæppe. Med belægninger, ildelugtende madrester og millioner af bakterier, der formerer sig og udskiller ildelugtende svovlforbindelser.

Resultatet er usund mundhygiejne, dårlig ånde og sløve smagsløg – hvis altså bakterierne får lov til at gro.

Med OraSweets unikke patenterede skrabekant kan du effektivt, hurtigt og nemt fjerne de skadelige bakterier. Tungeskraberen er let at bruge: Stik tungen ud og skrab den med blide fremadgående bevægelser. Tungeskraberen er designet til, at arbejde glat og behageligt mod konturerne i tungen.

 

Tungerensning – en naturlig del af en ordentlig mundhygiejne

OraSweet tungeskraber er designet af tandlæger og udformningen gør, at hele tungen bliver grundigt renset, især den bagerste del, hvor det er umuligt at komme med tandbørsten, og hvor hovedparten af bakterier og nedbrudte madrester gemmer sig. I modsætning til andre metoder virker tungeskraberen i månedsvis og er dermed en garanti for sund mundhygiejne.

Foruden en frisk og kysseklar ånde giver tungerensning en sund mund og rene smagsløg, der som en ekstra gevinst gør mad til en helt ny og levende oplevelse.

Vidste du at:

 • Din tunge er fyldt med millioner af bakterier, der giver dårlig ånde.
 • Skrabning af tungen er klinisk bevist den eneste effektive metode til at reducere dårlig ånde.
 • Skrabning af tungen er klinisk afprøvet mundhygiejne, der giver en fantastisk frisk, ren og kysseklar ånde.

 

 

Produktinformation

Tungeskraberen er designet af tandlæger og udformningen gør, at hele tungen bliver grundigt renset, især den bagerste del, hvor det er umuligt at komme med tandbørsten, og hvor hovedparten af de nedbrudte madrester og skadelige og ildelugtende bakterier gemmer sig.

 

OraSweet tungeskraber fjerner effektivt, hurtigt og nemt de skadelige bakterier. Og så er den let at bruge:

 1. Stik tungen ud
 2. Skrab tungen ren med blide fremadgående bevægelser.
 3. Lad tungeskraberen arbejde langs tungens konturer.
 4. Skyld den ren under en rindende vand.
 5. Husk, at børste tænderne som normalt.

 

 

Fakta om Mundhygiejne

God mundhygiejne er de tre T´er:

 1. Tandbørste
 2. Tandtråd
 3. Tungerenser

 

Tandbørsten fjerner ikke alle urenheder, og reducerer desuden kun mundlugten med omkring 25 procent. Derfor skal du også bruge tandstikker eller tandtråd. Og rense tungen, hvor hovedparten af de nedbrudte madrester gemmer sig. Undersøgelser viser, at i forbindelse med dårlig ånde fjerner tandbørsten kun 20-30 procent af urenhederne, mens tungerenseren fjerner ca. 90 procent af de ildelugtende bakterier.

 

Hvad er årsagen til dårlig ånde?

Forskning i mundhygiejne har vist, at bakterier på overfladen af tungen er hovedårsagen til dårlig ånde. Helt op til 90 % af alle tilfælde af dårlig ånde er forårsaget af bakterier, der ikke er fjernet ved tandbørstning, tandrensning og gurgling.

Overfladen og især den bagerste del af tungen er yngleplads for de bakterier, der giver den dårlige ånde. Bakterierne genererer ildelugtende sulfider og fylder munden med skadelige gasarter. Bakterier kan endvidere medføre alvorlige tandkødssygdomme, plak, blodansamlinger og betændte arterier.

 

Ingen lugt fra maven

I modsætning til hvad mange tror, er dårlig ånde fra maven meget sjælden.

Ud af tusind personer, der er behandlet for dårlig ånde, var der ikke en, hvor genen skyldtes problemer i mave-tarm systemet. Den eneste tilfælde hvor maven bidrager til den dårlige ånde er når du bøvser. Normalt er spiserøret nemlig lukket af ventiler, der forhindrer lugt i at undslippe.

 

Det siger Tandlæger

Den Amerikanske Tandlæge Sammenslutning American Dental Association, anbefaler tungerensning for bedre mundhygiejne.

“Som tandlæge med en praksis med fokus på forebyggelse, er tungerensning en integreret del af min daglige hygiejne. Af alle de forskellige tungerensere vi har prøvet, er OraSweet langt den bedste. Dens form er perfekt til at nå det bagerste af tungen, og den renser effektivt. Rensning har aldrig været lettere.” Dr. G. Speiser, Sydney, Australia

“Som tandlæge har jeg altid været opmærksom på den vigtige rolle tungerensning spiller for den daglige hygiejne. Designet af OraSweet tungerenseren giver mine klienter mulighed for, at gøre det på en behagelig let måde, og de fortæller alle om en friskere ånde, forbedring i smag og fornemmelsen af en renere mund.” J.M. Dentist, UK

“Jeg er tandlæge i NE Arkansas. I de seneste par år har jeg haft flere og flere patienter der har efterspurgt løsninger på dårlig ånde og fordelene ved tungerensning, som de har læst eller hørt om. Efter at have kigget på mange forskellige produkter og været utilfreds med deres konstruktion, fandt jeg OraSweet, som er både effektiv og let at anvende. Den er også let at rengøre efter brug og mine patienter er vilde med den.” R. Teed, DDS, Newport, AR

“Jeg er tandlæge og taknemmelig for OraSweet tungerenser. Dens effektivitet har været en stor hjælp i vores indsats for at give professionel tandpleje til vores patienter.” L. R. Serret, DDS, MS, Santo Domingo

Spørgsmål og svar

Hvad er årsagen til dårlig ånde?

Den nyeste forskning i mundhygiejne har vist, at bakterier på overfladen af tungen er hovedårsagen til dårlig ånde. Helt op til 90 % af alle tilfælde af dårlig ånde er forårsaget af bakterier, der ikke er fjernet ved tandbørstning, tandrensning og gurgling.

Overfladen og især den bagerste del af tungen er yngleplads for de bakterier, der giver den dårlige ånde. Bakterierne genererer ildelugtende sulfider og fylder munden med skadelige gasarter. Bakterier kan endvidere medføre mere alvorlige tandkødssygdomme, plak og betændelse.

 

Hvordan rengører jeg munden optimalt?

Med OraSweets unikke patenterede skrabekant kan du effektivt, hurtigt og nemt fjerne de skadelige bakterier. Tungeskraberen er let at bruge: Skrab med blide fremadgående bevægelser og den arbejder glat og behageligt med konturerne i tungen. OraSweet tungeskraber er designet af tandlæger og udformningen gør, at hele tungen bliver grundigt renset, især den bagerste del, hvor det er umuligt at komme med tandbørsten, og hvor hovedparten af bakterier og nedbrudte madrester gemmer sig. I modsætning til andre metoder virker tungerenseren i månedsvis og er dermed en garanti for sund mundhygiejne.

 

Jeg børster tænder to gange dagligt – er det ikke nok?

Nej. Almindelig tandbørstning er ikke tilstrækkeligt, hvis du vil opnå en optimal mundhygiejne. Tandbørsten fjerner ikke alle urenheder, og reducerer desuden kun mundlugten med omkring 25 procent. Derfor skal du også bruge tandstikker eller tandtråd. og rense tungen, hvor hovedparten af de nedbrudte madrester gemmer sig. De fleste, der prøver at rense det bagerste af tungen med tandbørsten, finder ud af, at det både ineffektivt og ubehageligt. Det svarer til at vaske vinduer med en opvaskebørste. Der skal en skraber til før resultatet bliver tilfredstillende. OraSweet tungeskraber er skabt til formålet. Den sikrer den bedste mundhygiejne i et snuptag ! og så er tungerenseren et effektivt middel mod dårlig ånde. Faktisk har nye undersøgelser vist, at i forbindelse med dårlig ånde fjerner tandbørsten kun 20-30 procent af urenhederne, mens tungeskraber fjerner ca. 90 procent af de ildelugtende bakterier.

 

Er tungerensning noget nyt?

For millioner af mennesker i Europa og Asien er tungeskrabning ikke noget nyt. Historisk kan tungerensning spores helt tilbage til de tidlige asiatiske kulturer og det romerske herredømme, og i mange asiatiske lande er tungerensning med en tungeskraber stadig en ligeså dagligdags hygiejnerutine som tandbørstning. Disciplinen er nu ved at blive almindeligt accepteret i vores moderne og hygiejnebeviste kultur. Stadig flere undersøgelser understøtter fordelene ved tungerensning og stadig flere tandlæger anbefaler det. Tungerensning er altså på vej til at blive en ligeså almindelig del af mundhygiejnen, som tandbørstning og brugen af tandtråd er det i dag.

 

Hvor effektivt er mundvask, sprays, kapsler og frisk ånde-tabletter?

Mundvask, mundsprays, kapsler, og mint-tabletter betragtes som ineffektive metoder til at fjerne dårlig ånde. De kan midlertidigt maskere lugten men behandler kun symptomerne i stedet for at fjerne årsagen til den dårlige ånde, som en tungeskaber gør. Nye undersøgelser viser, at mundvask kun maskerer dårlig ånde i 10 minutter efter behandlingen.

Yderligere information

Vægt 50 g
Farve

, , , , ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tungeskraber”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *